כיום, כוסות תה מנירוסטה הפכו למוצר שיכול לשמש לפנאי, ספורט ונסיעות. בין אם לטיול יום לחוף הים, לארוחת ערב או סתם כוס תה בבוקר, זה ממש נעים לשתות תה חם בכל עת. כוסות נירוסטה שומרות על הטמפרטורה לתקופות ארוכות יותר, ומפחיתות את צריכת החשמל על ידי חימום שוב ושוב.
כדי להקל עליכם לתפוס את המשקה האהוב עליכם בדרך החוצה, כוס נירוסטה טובה תלויה בהעדפות השתייה שלכם. אם אתה לוגם כל היום ומעדיף את המשקה שלך חם או קר, אתה זקוק לכוס בידוד ואקום ששומרת על הטמפרטורה הנכונה במשך שעות, ולא דקות. מבשלים אותו במיקרוגל או במים רותחים כמה דקות אם רציתם לנוחיות של השלכת כוסות הכוס למדיח כלים או מחזיק כוסות.
הדבר החשוב ביותר
הוא להשתמש בכוס תה מנירוסטה, אם אתה שותה את המים, הגוף שלך יעשה הכי טוב. חימום חוזר יכול להביא לרתיחה של מים, שאינה בריאה לגוף האדם, והיא יכולה גם להביא לחימום חוזר של הכוס. כוסות נירוסטה עשויות נירוסטה, אשר אינן מייצרות אלמנטים רעים או ריחות מוזרים כאשר משתמשים בה בתהליך זה.
למרות שהיצרנים אינם מפרטים את הבידוד בעל הקירות הכפולים כדי לשמור על תה חם או קר, הלקוחות מרוצים מהביצועים. למרות שהזמן המדויק לא נרשם, הלקוחות עצמם מדווחים על דברים כמו לשמור על חום התה לאורך כל היום.
ספלי תה מנירוסטה בריאים לגופכם
מסוגננים וידידותיים לסביבה, אז למה לא פשוט לאמץ אותם? השימוש בספלים מסוג זה מפחית למעשה את הזיהום מצריכת דלק, עץ ומים, כמו גם משימוש במיכלי פלסטיק וכוסות נייר. השימוש בספלים מסוג זה לא רק יפחית את הזיהום, אלא גם בעיות סביבתיות רבות אחרות, כמו פליטת פחמן דו חמצני וגזי חממה אחרים הנגרמים כתוצאה משימוש במיכלי פלסטיק או כוסות נייר וזיהום מים.
מערבבים בעדינות את כל החומרים בכוס ונותנים לתערובת לנוח ואז נותנים לנוח כחמש דקות
ראשית, יש לנקות את כוס התה עם חומר ניקוי ניטרלי ואז למזוג שתי כפות חלב טרי, מספיק כדי לכסות אותו ולשמור כארבע שעות. ואז מורחים את משחת השיניים באופן שווה על הקיר הפנימי של כוס הנירוסטה ומחכים ומברישים במשך 5 דקות עד שלא נוצר קצף. כאשר הכתם נעלם, שטפו במים קרים למשך מספר דקות בכדי לשטוף אותו ושטפו שוב.
ראשית
חממו את הכוס במים חמים והמתינו 4-5 דקות, ואז שפכו פנימה את הכמות המתאימה של חומץ בהתאם לגודל כוס הנירוסטה ונקו אותה בעזרת מברשת. ניתן להשתמש במים חמים או במשקה חומץ מדולל למשך 30 דקות וכתמי החלודה יוסרו. לקבלת כתם התה, שימו מעט מלח על כוסות הנירוסטה והברישו את המלח בחזרה על מברשת או מטלית קטנה עד להסרתו ושפכו מעט מים חמים כדי להבריש. ראשית, יש לנקות את כוס התה עם חומר ניקוי ניטרלי להסרת כתמים, ואז לחמם אותה במים חמים ולשטוף במים קרים למשך מספר דקות עד להסרת כל החלודה והכתמים שמסירים אותם.
השתמש במטלית רכה טבולה בחומר ניקוי ניטרלי
כדי לנגב את פני כוס התה והשתמש במברשת פלסטיק או בספוג נוקשה לניקוי הכוס. במקום חומרים מתכתיים, אנו ממליצים על מברשות פלסטיק או ספוגים נוקשים לניקוי, אך כאביזר אישי, הם תמיד צריכים לתת את המיטב. אנו ממליצים לא להפיל אותם בטעות בדרך לאחר הרכישה ולקפל אותם לאחסון קומפקטי יותר. ניתן לקפל את ידיות הדשים גם בכדי לשמור על כוסות שמיים חמות, או לקפל אותן כדי להחזיק את שמי הכוס החמה.
אם העדפתם שתיה חמה, חפשו מחוונים או מכסים לבדיקת המים לפני שלגמו. אם אתה מעדיף שהמשקה שלך יהיה קר וקל לשתות, שקול אחד עם קש, אך כוסות עם פתחי מכסה יכולות להיות טובות גם למשקאות קרים.
למרות שהכדור הארקטי ישרוד כנראה סבב במיקרוגל ללא בעיות
אי אפשר לומר את אותו הדבר לגבי מכשירים גרועים יותר. כדי להיות ברור, אתה יכול להקפיא, אבל אני שונא להיות הראשון ולא חוויתי שזה קורה לי. אני ממליץ לשחק בו בטוח ולהכניס את הכוסות רק למקפיא עד שהן ריקות. עם זאת, הם חסינים בפני הקפאה, ולכן אמליץ להקפיא אותם לפחות שעה-שעתיים לפני ההגשה.
נקו תחילה את הכוסות עם חומר ניקוי ניטרלי
ואז שפכו מים רותחים לכוסות התה ואחסנו למשך שעתיים. עם הזמן שכבה עבה של כתם מכסה את הקירות הפנימיים של כוסות הנירוסטה. שריטות אלה מייצרות חלודה, מה שגורם לכוסות להיראות ולטעמן לא נעים, אך אז הם הופכים למגנטים של כתמים שבהם לא ניתן לקרצף קפה שיורי מבלי להשפיע על טעמם של המשקאות העתידיים המוכנסים לתוכם.