כאשר אתם מחפשים את כלי הבישול הטובים ביותר לצרכים שלכם, עליכם לקחת בחשבון מספר גורמים. בין אם אתם מחפשים מחבת לסטייק או סיר להכנת ריבה, אין ספק שסט מושלם לכל מטבח או סגנון חיים, ושכל חתיכת כלי בישול מתאימה לכל מטרה.
לרכישת כלי בישול מלא במקום לקנות אותו חלק אחר חלק יש יתרונותיו
הסירים והמחבתות שלכם ייראו קוהרנטיים להפליא, עם בונוס אסתטי, ויש לכם את כל הדברים החיוניים להכין ארוחות טעימות במכה אחת. עם זאת, אם אתה מתחיל מחדש, יתכן שתצטרך לחשוב מה להוסיף לאוסף שלך, מכיוון שרוב הסטים מגיעים עם מספיק חתיכות לבישול מגוון רחב של ארוחות.
אמנם סט שלם עלול ליפול מהתקציב שלך
אך כלי בישול יחיד יכול להיות זול למטרות מיוחדות, כגון מחבת קרפ או מחבת ריבה. ישנם המון סוגים שונים של כלי בישול שתוכלו לשקול בערכה אחת, וחלקם יהיו אפשרויות נון סטיק שקל לנקות. בין אם הסט שלך מכיל מחבת טפלון טובה או נמשך לנצח, ישנן אפשרויות רבות המתאימות ביותר לצרכי הבישול שלך.
אם אתה טבח מנוסה
כדאי לך להחליף חתיכות ישנות שעברו זמנים טובים יותר בכלי בישול באיכות גבוהה יותר או לשכלל את הסירים והמחבתות כך שיתאימו למשפחה הגדלה שלך. בין אם אתם זקוקים למחבת, מחבת או אפילו מחבת לטיגון ביצים, נסו מגוון כלי בישול טפלון לכל דבר, החל בביצים מטוגנות וכלה בכריכי בשר על האש.
בטיחות התנור שימושית מכיוון שהיא מאפשרת לך להעביר את כלי הבישול שלך מהכיריים לתנור לאחר שסיימת לבשל
כדי להתחמם. הדבר הנהדר בערכת הבישול הזו הוא שהוא קל לשימוש עם כל כלי, צלייה או תנור. למרות המחיר הגבוה, הסט הזה נראה כמו כלי בישול מקצועי וזמין במגוון צבעים, גדלים, צורות וגדלים של סירים ומחבתות.
כשאתה מכניס את כלי הבישול שלך לסיר
הסירים והמחבתות מודיעים כמה זמן לוקח לחום להתחמם, כמה כלי הבישול רגישים לתנודות הטמפרטורה וכמה חום אתה צריך כדי לחמם . זה מקל על הבטחת כלי הבישול שלך לאורך זמן וכי אינך זקוק לסיר להחלפתו לאחר שנים רבות.
אנשים השתוללו על המראה היפה של מחבתות קלפלון
אך הוזהרו כי סירי נחושת דורשים טיפול גבוה יותר מאשר סוגים אחרים של סירי נחושת ומחבתות. אם אתה מתחזק את הסיר או המחבת שלך כמו שצריך, זה יכול להימשך שנים, ורבים אומרים שזה עובד באותה מידה כמו כל סוג אחר של סיר או מחבת. עם זאת, אם המחבת שלך מתיימרת להיות טובה כמו למישהו שמשתמש בה כל היום, בהכרח תיתקל בבעיה כלשהי בשלב כלשהו.
מחבתות טפלון זוכות לפעמים למוניטין רע
אך כלי בישול טפלון בטוחים כל עוד חתיכת הטפלון אינה מתחממת יתר על המידה בטמפרטורות העומדות על 500 מעלות צלזיוס. כלי בישול טפלון אינם בטוחים אם חלקי הטפלון אינם מתחממים יתר על המידה בטמפרטורה העולה על 500 מעלות צלזיוס. יש כמה חששות לגבי מחבתות טפלון ישנות יותר כאשר אתה משתמש בהן, כולל אי שימוש בשוחקים, אי התחממות יתר ושימוש בכלי עץ או סיליקון כשאתה מבשל בסט. אם אינכם משתמשים בכלי מתכת, הם לא יחזיקו בציפוי הנון סטיק, לכן השתמשו בכלי עץ ו / או סיליקון כמו צבת, כפות, מרית או אפילו מרית.
רוב הדברים האמייליים לא יתפסו, אז אתה לא צריך לדאוג לזה, אבל הם יכולים לעשות שבבים אם הם מסתדרים את החלק החיצוני של שכבת הטפלון.
אתה אמור להיות מסוגל להשתמש בכל סוג של כלים או כלי בישול אנודיים ולא צריך לדאוג לשריטות
מחבתות ללא מקל הופכות את הניקוי לקל הרבה יותר, כך שתעדיף כלי בישול עם משטחים חלקים שאין להם משטח שאינו מקל. אוכל נוטה להיצמד לתיבול הרגיל, ותזדקק לתיבול בכדי לשמור על האנטי-קרקע ולהישאר בכושר עליון. מסיבה זו, כלי בישול מברזל ופלדת פחמן לא מתובלים מתובלים גם הם, אך לא כמו כלי בישול רגילים.
אחד החלקים הטובים ביותר
הוא כי ברזל יצוק באמייל מגיע במגוון צבעים מגניבים והוא בטוח למדיח כלים – שלא כמו שטיפת ידיים – ושוטף ברזל יצוק ישן באופן קבוע. סירים ומחבתות טפלון קרמיות הם בדרך כלל בטוחים במדיח הכלים, אך אם אתם משתמשים בכלי עץ או סיליקון, מומלץ לשטוף את היד למשך זמן הבישול הארוך והממושך יותר. ערכות כלי בישול של Cuisinart 12 חלקים קלות לתחזוקה, מכיוון שהאוכל מחליק מעל ציפוי הקרמיקה הנון-סטיק בעת הבישול.