אפייה

צפיתי בתחרויות צפייה מוגזמת בטלוויזיה והלוואי שאוכל להתמודד על הפרס העליון לפתיחת המאפייה שלי. פותחת מאפייה משלי – זה אולי נשמע כיף וקל – אחרי הכל, אני כבר אופה, נכון? ישנם כמה דברים בניהול עסק האפייה שלך בבית שעליך לשקול לפני שאתה אופה את מנת המטעמים הראשונה שלך.

אם אתם חשים לחוצים כשמתחילים

עליכם לדעת כי לא מדובר ביצירת ואפיית הלחם המושלם. אם אתה עדיין לא עובד עם שמרים או פשוט אין לך כזה במזווה, נסה את הלחמים החריפים והמהירים האלה. כדאי להכין אותם, אבל נסה אותם קודם כי הם כל כך טעימים וכל כך פשוטים.

אם אתה מעדיף לאכול עוגיות לא אפויות

ראה כיצד להכין בצק עוגיות אכיל שנאפה ואפוי, בטוח לאכילה גולמית. הקפידו לאכול אותם חמים מהתנור או לשמור אותם לארוחת בוקר בסוף השבוע ותהנו מהם עכשיו. מתכון זה מבושל בתנור שחומם מראש בכדי להגיע לטמפרטורה הנכונה, כך שהתבשיל יתבשל כמו שצריך לפני שתוכלו להכניס אותו לתנור. אופים לעת עתה, תהנו ובשלו את המתכון הזה בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות.

צורת אפייה זו מכונה קרוט

קרום בצק המגן על מזון מפני חום ישיר ואוטם את המיצים הטבעיים שבתוכו. הטמפרטורה האידיאלית לבצק עלים היא 350 מעלות צלזיוס, אם כי אתה רוצה לכוון את התנור ל -400 מעלות צלזיוס כדי להבטיח שהאדים ישתחררו והבצק יתנפח. דרך נוספת להגן על מזון מפני חום בזמן האפייה היא לבשל אותו עם צבי. שיטת "קרופייה" זו מאפשרת גם לאפות את הבשר על ידי הטמנתו מתחת לגחלת האש ובישולו מספר דקות עד לסיומו.

העבירו את האש למרכז הבצק לאפייה, והפכו את הקרום לרך יותר מבחוץ מאשר במרכזים.

הסקונס נאפים בתנור שחומם מראש למשך כ- 20 דקות ואז מוכנים לטעימה עם קורטוב שמן זית וקורט מלח ופלפל

מאפים עם אחוז שומן גבוה יכולים לעיתים לסבול טמפרטורות בישול גבוהות יותר – תנורים גוזלים זמן, אך מרבית המאפים הצורכים שיעור גבוה של קמח, חמאה או שומן מתקשים לבשל גם בטמפרטורות מתונות.

לדוגמא

אפיית עוגה בטמפרטורה של 350 מעלות צלזיוס יוצרת עוגות בעלות קלילות ומרקם האידיאליות לקרמל, אך חמות מדי לטעמם המתוק ודומה לקרמל של העוגה המקורית. ברגע שיש לכם מוצר אפייה שידוע בתכולת השומן הגבוהה ובטמפרטורה הגבוהה שלו, דאגו להקפיד על מידות המתכון ולהשתמש בטמפרטורה הנכונה בעת האפייה. ארומת המאפים שיוצאים מהתנור בטמפרטורות גבוהות מושכת במיוחד בדקות הבישול הראשונות ואיכות שאובדת במהירות.

מקציפים את החלבונים

מוסיפים את השמנת ומנפים את החומרים היבשים ואז מוסיפים את האוויר לבצק או לבצק שהופך קל יותר במהלך האפייה. אל תנצחו יתר על המידה – תערובת זו נעה, אחרת נספג יותר מדי אוויר, המאפשר לבצק העוגיות להתפשט במהלך האפייה. כשאתם מקציפים את חלבוני הביצה והשמנת מעל ומנפים את כל המרכיבים היבשים, תוכלו לשלב אוויר בבצק שלכם, שהופך קל יותר ומשתלב במהלך האפייה.

חימום מראש של התנור חשוב במיוחד מכיוון שמרים

אבקת אפייה וסודה לשתייה משמשים לחימום כאשר הם מגיבים לחום. יש מקורות שממליצים להגביר את טמפרטורת האפייה עד 25 מעלות ואז לקצר את זמן האפייה, מכיוון שזה תיאורטי עוזר – המאפים נאפים מהר יותר, מהיר יותר לפני שהם יכולים לקרוס.

כדי להכין קרום פתיתים ומתכונים אחרים על בסיס קר – קמח שומן להתקלפות אולטימטיבית – רוב האופים המקצועיים זקוקים למרכיבים שלהם – רובם בטמפרטורת החדר או אפילו חם יותר כשהם מכינים את המתכון. ביצים טובות יותר בתחליב סוכר במתכוני אפייה ובשילוב שומן עם נוזלים, אך מרכיבים בטמפרטורת החדר מאפשרים מרקם עדין יותר ותחושת פה בהירה יותר, בעוד שאפשר לשלב טוב יותר תחליפי חמאה וחמאה. שקול להחליף פירות הניתנים להרתיחה או למחיקה, המהווים אלטרנטיבה טבעית יותר, פחות מתוקה וטעימה יותר למאפים. אם אתה טבעוני, עשה זאת קודם: שקול להחליף פירות כמו בננות, תפוחים, דובדבנים, אפרסקים, אגסים, תפוזים, תותים, מנגו, ענבים או פירות אחרים.

אם אין במזווה שוקולד צ'יפס או חטיפי אפייה

ערבבו תערובת של אבקת קקאו, חמאה וסוכר. במתכוני עוגיות, שמן לפתית או צמחי הופך לעוגיות חוליות ומובנות ", אומר טוסי. בראוניז הם אחד הממתקים הפשוטים והמשביעים ביותר להכנה, ואני אוהב את המרקם הנפוח והרך של האפייה. גרסה זו היא די פשוטה , אבל אם אתם מעדיפים להכין ביסקוויט סוכר חתוך, המתכון הזה נהדר.

דילוג לתוכן